Monday, 20 May 2013

a song of hopes

song of today..i just wanna it be th
Westlife - I Wanna Grow Old With You

Another day 
Without your smile 
Another day just passes by 
But now I know 
How much it means 
For you to stay 
Right here with me 

The time we spent apart will make our love grow stronger 
But it hurt so bad I can't take it any longer 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you 

A thousand miles between us now 
It causes me to wonder how 
Our love tonight remains so strong 
It makes our risk right all along 

The time we spent apart will make our love grow stronger 
But it hurt so bad I can't take it any longer 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you 

Things can come and go I know but 
Baby I believe 
Something's burning strong between us 
Makes it clear to me 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you

field trip~

buat trip(field trip sbnarnya) bersama-sama rakan-rakan sekelas, seronok..itu yang tersemat dihati...
melawat syarikat Dream Edge, sebuah syarikat yang terkenal sebagai innovation centre...
melawat Taiping yang bukan la sebuah tempat yang tidak asing lagi bagi insan ini..
some how im learning something...something thats important without i realize..

dalam hidup ni kadang-kadang kita berada di atas, kadang-kadang kita dibawah, tetapi dimana pun kita berada, pasti ada dugaan dan halangan akan ada.  bertindak bijak dalam menangani masalah tanpa cuba menyalahkan orang lain. saya cuba yang terbaik,tetapi kita cuma mampu merancang kan (^______^).keep smile even the thunder storm comes into our life~


sempat visit zoo taiping before balik:))..my coursemate with awesome lecturer



thanks dream edge for welcoming us:))

p/s: hoping to have another trip with u guys next time:)

Thursday, 2 May 2013

after some times:)

sekian lama,setelah  sekian waktu, baru ada masa untuk menatap kembali coretan-coretan kehidupan.  masa, kadang-kadang masa untuk diri sendiri pun tak cukup.  tapi alhamdulillah, masa untuk Allah dan masa untuk family sendiri masih ada:').  semester 2 ni memang habis hectic la, totally exhausting, tanya la siapa-siapa pun tak kira la ambil kos apa pun.  the reason why its turn like that, not so sure.  maybe because of some college stuff and u activity that we get involved or the assignment that comes to us non-stop.:(.  macam mana pun as a student kena get used with all this kind of thing.  and this week dapat balik rumah dah terasa macam heaven sangat..to run away from thinking about all that-kinda-little-thing.  bila all the class get cancelled because of the PRU.  i can hear a relief from most of the student.haha.  so, for this so called holiday, try to put away all those assignment (but still to complete some of it:( which need to be submit on this sunday).  the thing that im trying to do is just to get some rest n peace.  try to get my biological-system life which is dah lama terumbang ambing dilanda macam-macam typhoon.*__*.  but alhamdulillah i still can stand on this world with HIS will.:).  dalam terumbang-ambing pun Allah masih bagi kesihatan yang baik untuk teruskan kehidupan ni.

*sekarang ni musim PRU,tapi saya masih bawah umur lagi:))
buat yang mengundi tu, selamat mengundi ^__^.